پاورپوینت علوم تغذیه، دانلود پاورپوینت علوم تغذیه و قالب پاورپوینت رشته علوم تغذیه

کاربر گرامی، به بخش دانلود پاورپوینت علوم تغذیه، دانلود قالب پاورپوینت علوم تغذیه خوش آمدید. ما در بخش پاورپوینت رشته علوم تغذیه تمام تلاشمان خود را ارائه نموده ایم تا با جمع آوری پکیج های کاملی از پاورپوینت آماده علوم تغذیه برای تم پاورپوینت علوم تغذیه ، دانلود قالب پاورپوینت علوم تغذیه، دانلود تم پاورپوینت علوم تغذیه، پس زمینه پاورپوینت علوم تغذیه، شما را در هر چه بهتر ارائه دادن پاورپوینت ها، و پاورپوینت پایان نامه رشته علوم تغذیه راهنمایی نماییم.

لازم به ذکر است پس زمینه پاورپوینت پایان نامه علوم تغذیه ، بانک پاورپوینت پایان نامه علوم تغذیه، پاورپوینت پایان نامه کارشناسی علوم تغذیه که در کارن پی پی تی جهت انجام قالب پاورپوینت علوم تغذیه و قالب پاورپوینت پایان نامه علوم تغذیه قرار داده ایم فقط به جهت دانلود پاورپوینت علوم تغذیه و راهنمایی شما در ارائه هر چه بهتر پاورپوینت آماده علوم تغذیه و انجام پاورپوینت علوم تغذیه تان و تم پاورپوینت علوم تغذیه است و هدف ما درباره ارائه تم پاورپوینت علوم تغذیه ارائه مشاوره در مورد دانلود قالب پاورپوینت علوم تغذیه، دانلود powerpoint و همچنین دیدن دانلود تم پاورپوینت علوم تغذیه، دانلود پاورپوینت علوم تغذیه، کمک به اجرای بهتر قالب پاورپوینت آماده علوم تغذیه می باشد. لازم به توضیح است کلیه powerpoint ها در سایت barandoc.ir با پسوند ppt ارائه میگردد و شما دسترسی برای تغییر در فایلهای پاورپوینت را دارید.

پاورپوینت امنیت غذایی Food Security

***2 •فقر = ناتوانی در برآوردن نیازهای بنیادی انسان • غذا و تغذیه از جمله نیازهای بنیادی جامعه بشری است، که تأمین آن در مقوله امنیت غذایی نهفته است تأمین امنیت غذایی برای جامعه یکی ازاهداف کلان برنامه ریزی های اقتصادی-اجتماعی است ... ***3 هدف نهایی کاربردی علم تغذیه: بهبود وضع تغذیه جامعه علم تغذیه چکار می کند؟ 1. مطالعه نقش و کارانرژی ومواد مغذی در بدن 2. مقدار نیازبدن به انرژی ...

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد

***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...

پاورپوینت HACCP در تولید بستنی

***4 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...

پاورپوینت بادام

***3 بادام با نام علمی Prunus amygdalus یکی از گیاهان تیره گل سرخ متعلق به دو لپه ای ها می‌باشد. بادام یک درخت بومی آسیای غربی ، کرانه جنوبی دریای مدیترانه و مراکش است. ***4 درخت به ارتفاع تا 8 متر ، شاخه‌های جوان بدون کرک ، اول سبز و بعد قهوه‌ای مایل به قرمز. شاخه‌های سال گذشته خاکستری ***5 برگها تخم مرغی- نیزه‌ای ، نیزه‌ای یا بیضی کشیده ، به طول تا 10 ساتیمتر و عرض 2 تا 3 ...

پاورپوینت مقررات ملی دارو

***3 فرآيند مديريت کلان دارودر توليد داروهاي جديد lاثربخشي و ايمني *** ارزيابي باليني داروها ارزيابي شيميائي lکنترل ريز مواد شيميائي بکار رفته در فرآيند توليد دارو سازمان بهداشت جهاني آمادگي همکاري فني و مشاوره اي خود را اعلام کرده است ***4 فرآيند مديريت کلان دارودر توليد داروهاي جديد کنترل GMP کنترل شديد بعد از ورود به بازار برقراري يک نظام سازمان يافته سلامت nثبت عوارض ، ...

پاورپوینت گیاه داروئی زنجبیل

***2 •زنجبيل زَنجِبيل يا زنجفيل يکي از گياهان دارويي است. زنجبيل از گياه زرد رنگ داراي رگه‌هاي بنفش با نام علمي (Zingiber officinale) بدست ميايد. اگرچه معمولا" از زنجبيل به عنوان ريشه آن گياه نام برده مي‌شود ولي در اصل قسمت مورد استفاده گياه ساقه متورم شده زيرزميني آن است که "ريزوم" نام دارد. ***3 پيشينه زنجبيل از زمانهاي دور در چين مورد استفاده بوده وهنوز هم درطب سنتي چين نقش ...

پاورپوینت کربوهیدرات ها

***3 کربوهيدرات‌ها : هيدرات‌هاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکول‌هاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پلي‌هيدروکسي‌آلدئيد‌ يا پلي‌هيدروکسي‌کتون‌ مي‌دانند. هيدرات‌هاي کربن از اتم‌هاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شده‌اند. کربوهيدرات‌ها بيشتر به عنوان مولکول‌هاي ذخيره‌کننده انرژي عمل مي‌کنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...

پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته

***3 •مقدمه •مجتمع غذائي رشته به رشته توليد کننده انواع ماکاروني واقع در کيلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان در سال 1357 تأسيس گرديده است ، مالکيت مجتمع غذائي رشته به رشته خصوصي بوده و ماشين آلات آن توسط شرکت ايتاليايي Braibanti نصب و راه اندازي شده است که کليه مراحل توليد و بسته بندي محصول اتوماتيک مي باشد . و با نام تجارتي رشته به رشته که کيفيت بالاي آن موجبات رضايت مشتريان را ...

پاورپوینت تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه

***2 مقدمه •لاوازاويه را مي توان پايه گذار علم تغذيه در اواخر قرن 18 به حساب آورد از قرن بيستم در بسياري در کشور ها مسئله ي کميت و کيفيت مواد غذايي مورد مصرف جامعه مورد توجه قرار گرفت و برخي دولتها براي اجراي اين مسوليت به کاربرد علم تغذيه در برنامه ريزي هاي خود نقش مهمي دارند. ***3 تعريف تغذيه •عبارت از مجموعه فعل و انفعالات که عضو زنده مواد مغذي را دريافت داشته و آنها را به ...

پاورپوینت آنتی اکسیدان ها

***2 آنتی اکسیدان ها عمل آنتی اکسیدانها در بدن انسان سبب آسیب رساندن به غشای سلولی، پروتین های سلولار، لیپید ها، و دی.ان. ای (DNA) می شود. در طی فرایند متابولیسم اکسیژن، رادیکالهای آزاد به وجود می آیند که به الکترونها هجوم آورده و باعث آسیب وارد آوردن به مولکولها می شود. بدن این توانایی را دارد که بر میزان معینی از رادیکالهای آزاد فائق آمده و از آنها به نفع خود استفاده کند، اما ...

پاورپوینت آلو

***3 مقدمه آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است . درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند. آلو یک میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است . ***4 رده بندی دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند. جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae تعداد کروموزوم پایه آلو X=8 طبقه بندی ارقام آلو براساس : 1) رابطه بین ظهور جوانه گل ...

پاورپوینت روش های بیوتکنولوژی اصلاح گیاهان دارویی

***3 مقدمه ¥اگرچه کاشت گیاهان دارویی به هزاران سال پیش باز می‌گردد ولی باید گفت که در مورد اصلاح آنها تاکنون پیشرفت قابل ملاحظه‌ای صورت نگرفته است و در حال حاضر، تعداد کالتیوارهای مفید به‌دست آمده بر اثر اصلاح گیاهان دارویی اندک است. هدف از اصلاح گیاهان دارویی، افزایش کمیت و کیفیت آن دسته از مواد مؤثره در این گیاهان است که در صنایع دارویی از اهمیت خاصی برخوردار هستند. در سال‌های ...

پاورپوینت شکلات

***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...

پاورپوینت میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری

***3 تا ریخچه مرکبات ازقرون گذشته وگویا بوسیله پرتقالیها به ایران آورده شده ودر ابتدا درجنوب که محیط مناسبی برای رویش آن به شمار می رود کاشته شده و از این جهت نام پرتقال را بروی یکی از گونه های آن گذاشتند. اکنون کشور ایران در مقام هفتم تولید مرکبات در جهان است. بومی قسمت های جنوب شرق آسیا و کشورهای چین و اندونزی و مالزی است. ***4 مشخصات مرکبات مرکبات از راسته granilas وتیره ...

پاورپوینت نوشابه

***3 •تاريخچه توليد کوکاکولا •120 سال پيش وقتي دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمايشگاه کوچکش با ترکيب چند ماده معجون جديدي را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنيا معرفي نمود ، هيچ گاه فکر نمي کرد که اين نوشيدني روزي چنان مرزهاي دنيا را در نوردد که در هر گوشه اي از جهان جزء ثابتي از سفره غذا باشد . اين در حالي است که با ورود و عرضه ي انواع نوشابه هاي رژيمي ، معدود افرادي هم که از ...

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

***6 نقطه دود بعضی روغن ها به ترتیب زیر است: روغن گلرنگ 265 درجه سانتیگراد روغن آفتابگردان 246 درجه سانتیگراد روغن سویا 241 درجه سانتیگراد روغن کانولا (گلزا) 238 درجه سانتیگراد روغن ذرت 236 درجه سانتیگراد روغن بادام زمینی 231 درجه سانتیگراد روغن زیتون 190درجه سانتیگراد بعضی عوامل نقطه دود روغن را پایین می آورند و به تخریب زودتر روغن کمک می کنند که عبارتند از: - مخلوط کردن روغن ...

پاورپوینت های تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی

***3 •فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : •1 کالباس های حرارت دیده •2 کالباس های خام •3 کالباس های پخته •4 گوشت های عمل آمده ***4 •تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس ...

پاورپوینت شربت های قندی

***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...

پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر

***3 : هدف سابقه و نانو فناوري يکي از جديد ترين علومي است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه اي اينده زندگي بشر را دگرگون خواهد ساخت . يکي از مهمترين زمينه هاي تاثير گذاري نانو فناوري در زندگي انسان ، علم غذا است که به دليل احتياج روزمره و دائمي انسان به غذا هر گونه تغيير و تحو لي در ان نقش به سزايي در تغيير کيفيت زندگي انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبيين جايگاه نانو فناوري و ...

پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر

***2 دسته اول_ روشهاي حجمي در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجي اندازه گيري مي شود. روشهاي حجمي بعلت سرعت در عمل در آزمايشهاي روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهاي حجمي عبارتند از: روشهاي Gerber و Babcock ***3 دسته دوم_ روشهاي وزني در اين روشها چربي شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربي استخراج مي ...

پاورپوینت تأثیر فیتو کمیکال های موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی و نقش محرک های پس از برداشت

***3 فیتوکمیکال چیست؟ فیتوکمیکالها مواد شیمیایی غیرمغذی گیاهی هستند که نقش محافظت کننده دارند ومانع از بیماری میشوند. ***4 ماهیت فیتوکمیکالها : فیتوکمیکالها بر اساس ساختار شیمیایی و عملکرد فیزیولوژی گروه بندی شده اند و شامل: کاروتنوئیدها - ترکیبات فنولی - گلوکوزینولیتها - ساپونین ها - سولفیدها - فیتوسترولها - فیتواستروژنها - منوترپن ها و آنزیمهای بازدارنده می باشند. ***6 دلایل ...

پاورپوینت میوه آلو

***3 مقدمه آلو از میوه های مهم مناطق معتدله بوده وپس از هلو در درجه دوم است . درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند. آلو یک میوه آبدار، خوشمزه وباارزش است . ***4 رده بندی دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند. جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae تعداد کروموزوم پایه آلو X=8 طبقه بندی ارقام آلو براساس : 1) رابطه بین ظهور جوانه گل ...

پاورپوینت سموم مواد غذایی

***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني‎ (FAO) و سازمان جهاني‎‎ بهداشت (WHO)‎ ...

پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی

***2 مقدمه : همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است، ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد . ***3 نوشیدنی غیر الکلی نوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و ... می باشند . این نوشابه ها کمتر از نیم درصد الکل دارند و ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان